Nieuwe Site + Nieuwjaar

Nieuwe Site + Nieuwjaar

Hallo Allemaal,

Zoals je wel kunt zien is de site van de Stelle in een nieuw, tijdelijk jasje gestoken. Ik zeg tijdelijk omdat er op mijn netvlies al een andere, onderhoudsvriendelijke site staat. Alleen het ontwikkelen hiervan duurt nog een tijdje.

Over de nieuwe site gesproken, ik zal me even voorstellen als nieuwe beheerder. Willian Hansen, Aangenaam! Ik mag het stokje overnemen van Koos Borgdorf, die het na ongeveer 10 jaar zal overgeven aan mij. Ik wil hem dan ook bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club.

Rest mij nog iedereen een goed nieuwjaar te wensen en als jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de nieuwe site, kun je me bereiken op webmaster@destelle.nl

P.S. Er worden nog wat pagina’s toegevoegd, zoals de wedstrijden en activiteiten.

Willian Hansen

Laat je bericht achter