Clubhelden van de amateursport

Clubhelden van de amateursport

Hallo allemaal,

Het AD organiseert de verkiezing Clubhelden van de amateursport. Hiervoor konden lezers hun clubheld nomineren.

Iemand, ik weet (nog) niet wie, heeft mij hiervoor genomineerd. Ik voel mij zeer vereerd door die nominatie en wil diegene bedanken. Ik hoop er nog achter te komen wie het was, zodat ik hem of haar persoonlijk kan bedanken.

Nu ik toch genomineerd ben, gaan we maar proberen er zoveel mogelijk uit te halen. Er zijn namelijk prijzen mee te winnen en mocht ik uiteindelijk de landelijke clubheld worden, dan krijgt de vereniging 25.000,00 euro! Hiervoor moet gestemd worden. Dit kan op www.ad.nl/clubheld.

Dus wil jij ook dat de vereniging 25.000,00 euro rijker wordt, stem dan op mij en roep iedereen die je kent op om ook op mij te stemmen!

Stemmen kan vanaf 14 maart tot en met 26 april 2015.

Alvast hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Leoni

Willian Hansen

Laat je bericht achter