BBQ + SUP-pen & Waterjumpen

BBQ + SUP-pen & Waterjumpen

Hallo allemaal,

We hadden gedacht dit jaar van de BBQ, die meestal in mei georganiseerd wordt, een slotevenement te maken.

We willen jullie uitnodigen om op zaterdag 25 juni a.s. vanaf 13.00 uur mee te gaan naar de Brouwersdam om daar afgewisseld te gaan SUP-en en Waterjumpen.
Deze activiteiten duren tot ongeveer 16.00 uur, waarna we jullie uitnodigen in ons clubhuis voor een BBQ. Tijdens die BBQ zullen de prijzen van de Akershoek- en Afstandencup worden uitgereikt en wederom zal er een vrijwilliger van het jaar worden gekozen.

Deze dag is voor onze leden en vaste vrijwilligers gratis (exclusief drinken). Niet-leden (ouders, partners, broers/zussen, vriendjes/vriendinnetjes) zijn ook welkom maar betalen voor de hele dag €20,00 (exclusief drinken). Wil een niet-lid alleen naar de BBQ komen (dat mag ook) betaalt deze €7,50 (exclusief drinken). (Wil een lid of vrijwilliger alleen barbecuen kost dat nog steeds niets J)

Wil je hierbij zijn? Beantwoord dan de uitnodigingsmail. (opgeven: zo spoedig mogelijk, doch vóór 18 juni a.s.)

Geef op: naam/namen; hele dag of alleen BBQ.

Voor het SUP-en en Waterjumpen is een zwemdiploma nodig en de minimum leeftijd is 7 jaar. Materialen zijn inbegrepen. Bij kinderen onder de 10 jaar willen we graag dat deze begeleid worden door een ouder/volwassene (deze hoeft niet persé zwemkleding aan).

Het is niet mogelijk alleen mee te doen aan het middagprogramma, dus als je SUPt/Waterjumpt kom je ook eten. Je mag wel alleen komen eten (en eventueel toekijken hoe de anderen SUP-en en Waterjumpen J)

(wil je weten wat SUP en/of Waterjump precies is, zie website: www.brouwersdam.nl)

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Leoni Boshoven

Willian Hansen

Laat je bericht achter