Warning: Declaration of Graphene_Description_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/7/1/destelle.nl/httpd.www/NvS/wp-content/themes/graphene/includes/theme-menu.php on line 6 Warning: Declaration of Walker_PageDescription::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /customers/1/7/1/destelle.nl/httpd.www/NvS/wp-content/themes/graphene/includes/theme-menu.php on line 93 Inschrijving geopend » Nacht van Stellendam

«

»

mrt 14 2014

Inschrijving geopend

Important!

Hij zit er aan te komen: de 27e Nacht van Stellendam. In de nacht van 13 op 14 juni zullen we weer met hopelijk 16 teams de strijd met elkaar aan gaan.

De inschrijving is geopend en is te vinden bovenin het menu Info. vergeet ook niet de informatie door lezen en het reglement goed door te nemen. Hierin zijn namelijk enkele wijzigingen aangebracht.

Voor terugkerende teams van 2012 zal de organisatie voorrang geven.