Warning: Declaration of Graphene_Description_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/7/1/destelle.nl/httpd.www/NvS/wp-content/themes/graphene/includes/theme-menu.php on line 6 Warning: Declaration of Walker_PageDescription::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /customers/1/7/1/destelle.nl/httpd.www/NvS/wp-content/themes/graphene/includes/theme-menu.php on line 93 Roparun » Nacht van Stellendam

Roparun

Nacht van Stellendam in het teken van de ROPARUN!

Dit jaar staat de Nacht van Stellendam in het teken van de Roparun. De organisatie van de Nachtmarathon heeft positief gereageerd op het voorstel van het Loopteam van Odfjell om dit evenement te benutten om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen voor de Stichting Roparun.

De Roparun is een loopevenement van Parijs naar Rotterdam en vindt plaats in het Pinksterweekend. Dit jaar wordt de 18e editie georganiseerd. De loop is ooit als een weddenschap begonnen tussen een aantal jongens. Tijdens de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een grootscheeps evenement, waaraan inmiddels meer dan 250 teams deelnemen. Om het evenement goed te kunnen organiseren is in het verleden de Stichting Roparun opgericht en grote sponsors hebben hun naam aan dit evenement verbonden. De Stichting Roparun heeft ten doel om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen en daarmee allerlei doelen die met kanker te maken hebben (Daniël Den Hoed kliniek, onderzoek naar behandeling voor kanker, bouwen van vakantiehuizen voor kankerpatiënten en nog veel meer), te ondersteunen. Ieder jaar slagen de teams er weer in om nog meer geld bijeen te brengen voor dit doel. Voor meer informatie over de Roparun en de doelen, kijk op www.roparun.nl.

Het team van Odfjell neemt dit jaar opnieuw deel aan de Run. Odfjell is een op- en overslagbedrijf in de Botlek. Het team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, een aantal chauffeurs, catering en masseurs. De 530 kilometers die de Roparun lang is, worden als estafette gelopen en dat gebeurt doorlopend, zowel ’s nachts als overdag.

De Nacht van Stellendam vindt plaats in de nacht van vrijdag 5 juni op zaterdag 6 juni 2009. Na inschrijving ontvangen de deelnemende teams een brief met informatie over de sponsoractiviteiten. De Nacht van Stellendam zal het karakter krijgen van een sponsorloop. De deelnemende teams krijgen lijsten, waarop de zwemmers sponsors kunnen noteren. Er kan gesponsord worden per (door het team) gezwommen baantje of voor een vast bedrag.

Na afloop worden deze bedragen opgehaald en wordt het totaalbedrag overgemaakt naar het Loopteam van Odfjell. Het loopteam zorgt dan dat het geld uiteindelijk – met alle andere sponsorgelden die het team heeft weten te verzamelen – overgemaakt wordt naar de Stichting Roparun. Mocht u meer informatie willen over het loopteam, kijk dan op www.odfjellloopteam.nl of bel met Willeke Kievit, telefoonnummer 06 – 30422430.